Testimonials

Jan-Willem van der Linden
Voor mijn werk heb ik een taalcursus gevolgd bij Brands Didactiek, zij leerde mij in korte tijd de Duitse taal beheersen in woord en schrift. Ik ben werkzaam voor een Duitse onderneming, zij ervaren mijn duits nu als perfect.

Karina van Dalen-Oskam
Zie je op tegen dat congres in het buitenland? Ben je nu al bang voor de vragen? Neem contact op met Brands Didactiek en informeer naar taallessen op maat. Zo heb ik mijn Duits kunnen ophalen in een prettige en veilige omgeving. Dat heeft mij enorm geholpen!

Danny Benschop
Bij de Plinten & Profielen Centrale zijn wij ons steeds meer aan het ontwikkelen op het zaken doen in het buitenland. Zowel onze directie, verkoopafdeling, administratie als onze inkoopafdeling krijgt hiervoor veel te maken met verschillende talen. Voor de minder ervaren taaldeskundigen onder ons hebben bij Francis ingeschakeld om ons Duits naar een hoger niveau te tillen. Dit deden wij door gedurende 8 weken elke week 1 avond bij elkaar te komen, gezamenlijk (groep van ca. 5 man) wat te eten en tergelijkertijd gedurende 3 uur lang alleen maar Duits te praten. Dit deden wij aansluitend op onze werktijden bij ons in het bedrijf. Ook had ons de voorkeur om geen huiswerk te krijgen, dit was voor Francis geen probleem. Een training op maat, precies zoals wij het hebben wilde, op een informele laagdrempelige manier is iets wat Francis op een perfecte manier voor ons heeft verzorgd. Hij verdiept zich in het bedrijf en de branche waarin we actief zijn. Zo kregen we een groot deel vak-gerelateerd Duits, waarbij Francis elke les een (of meerdere) casus uit werkte, waarmee we aan de slag konden. Van het leren presenteren van je bedrijf, tot het voeren van een telefoon- of onderhandelingsgesprek met een klant of leverancier. In het Duits uiteraard. De grootste moeilijkheid met vreemde talen was voor ons het durven spreken. Naast het opbouwen van een Duitse woordenkennis en een verdieping in de grammatica, is dit iets waarmee Francis ons erg goed mee heeft geholpen.

Reageren is niet mogelijk