Testimonials

Jan-Willem van der Linden (Stauf Klebstoffwerk GmbH)
Voor mijn werk heb ik een taalcursus gevolgd bij Brands Didactiek, zij leerden mij in korte tijd de Duitse taal beheersen in woord en schrift. Ik ben werkzaam voor een Duitse onderneming, zij ervaren mijn Duits nu als perfect.

Karina van Dalen-Oskam (Huygens ING)
Zie je op tegen dat congres in het buitenland? Ben je nu al bang voor de vragen? Neem contact op met Brands Didactiek en informeer naar taallessen op maat. Zo heb ik mijn Duits kunnen ophalen in een prettige en veilige omgeving. Dat heeft mij enorm geholpen!

Danny Benschop (Plinten & Profielen Centrale)
Bij de Plinten & Profielen Centrale zijn wij ons steeds meer aan het ontwikkelen op het het gebied van zaken doen in het buitenland. Zowel onze directie, verkoopafdeling, administratie als onze inkoopafdeling krijgen hierdoor regelmatig te maken met verschillende talen. Voor de medewerkers met minder kennis van het Duits hebben we Francis van Brands Didactiek ingeschakeld. Hij heeft ons Duits naar een hoger niveau getilt. Gedurende acht weken kwamen we een avond in de week bij elkaar, om eerst gezamenlijk wat te eten en daarna cursus te volgen. Dit deden direct na ons werk, in ons eigen bedrijf. De hele avond werd er alleen Duits gepraat, dit ging steeds beter.
Ook had het onze voorkeur om geen huiswerk te krijgen, dit was voor Francis geen probleem. Een training op maat, precies zoals wij het hebben wilden, op een informele laagdrempelige manier. Dit heeft Francis op een perfecte manier voor ons verzorgd. Hij verdiepte zich in het bedrijf en de branche waarin we actief zijn. Zo kregen we een groot deel vakgerelateerd Duits, waarbij Francis elke les een (of meerdere) casus uitwerkte, waarmee we aan de slag konden. Van het leren presenteren van je bedrijf, tot het voeren van een telefoon- of onderhandelingsgesprek met een klant of leverancier. In het Duits uiteraard. De grootste moeilijkheid met het Duits was voor ons het durven spreken. Naast het opbouwen van een Duitse woordenschat en een verdieping in de grammatica, is dit iets waarmee Francis ons erg goed heeft geholpen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.